Onze klussen

Wij bieden een scala aan klussen!

Iedereen heeft weleens een idee voor bijvoorbeeld een verbetering van de woning of tuin. Studentenklussendienst kan u helpen dit idee te verwezenlijken. Onze medewerkers gaan samen vol enthousiasme het project met of voor u aan. Onderstaand vindt u een overzicht van de klussen die wij aanbieden.

We ontwerpen en realiseren sfeervolle tuinen voor ieder budget. Wij zijn meesters in het overtreffen van uw verwachtingen. Vanaf het eerste contact, totdat de laatste plant geplant is, heeft u één aanspreekpunt. Makkelijk als u vragen heeft of als er nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd.

U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden op het gebied van schilderwerk. Zowel in de winter als in de zomer als binnenshuis en buitenshuis. Kortom, heeft u een schilderklus? Schakel ons dan in.

De meest uiteenlopende klussen in en om het huis pakken we voor u aan. Wilt u aanpassingen in uw woning of moet er een lamp opgehangen worden? U kunt ons voor allerlei klussen inschakelen.

Op zoek naar hulp voor uw verhuizing? Wij regelen alles voor u zodat u in een handomdraai het fijne gevoel in uw nieuwe huis heeft. Wilt u hulp bij een ontruiming van uw huis? Ook dat kunnen we!

Of u nu uw huis of bedrijfspand schoon wilt hebben en houden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers doen alle veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Staat uw klus er niet bij?

Indien u een klus heeft die niet in het overzicht staat dan kunnen we wellicht alsnog iets voor u betekenen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op?

Uniek! Een super moderne website voor slechts € 499,- euro. Wij maken voor elke branche een website. Eventueel met bijbehorende webwinkel. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden.

Werkt uw computer of laptop niet meer? Wilt u hulp met internet of heeft u andere vragen? De computerstudent weet het antwoord. We leggen u netjes en duidelijk uit hoe de computer werkt of schonen hem weer helemaal op.

Het valt niet altijd mee om de administratie bij te houden en contacten te onderhouden met instanties. Studentenklussendienst kan u helpen waar nodig. Samen met u zorgen we dat u de zaakjes op orde heeft en houdt.

Heeft u geen tijd of lukt het u niet meer om boodschappen te doen? De studentenklussendienst biedt een uitweg. U geeft aan ons door wat u nodig heeft en wij halen e/of bezorgen het voor u.

Staat uw klus er niet bij?

Indien u een klus heeft die niet in het overzicht staat dan kunnen we wellicht alsnog iets voor u betekenen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op?