De klussendienst van Twente en omgeving!

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBAAR BEDRIJF DAT U HELPT DE KLUS TE KLAREN? DAN BENT U BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES.

“De klus klaren, ongeacht de grootte, moeilijkheidsgraad of het budget, tegen de hoogst mogelijke kwaliteit”

Wie zijn we eigenlijk? We stellen ons graag aan u voor...

Studentenklussendienst onderscheidt zich van andere hoveniers en klussendiensten door het bieden van een helder en scherp tarief zodat elke klus zeer betaalbaar blijft. Onze medewerkers helpen u met elke klus zoals tuinonderhoud,-renovatie en aanleg. Maar wij gaan ook verder dan de tuin. Zo helpen wij u ook verder met klussen in-en rondom het huis zoals timmer- en schilderwerk, maar ook verhuizingen en zelfs webdesign bieden we aan.

Jaren geleden zijn we begonnen met het concept om ervaren medewerkers te laten samenwerken met studenten om zo een betaalbare klussendienst te bieden. De Studentenklussendienst is inmiddels een begrip in de regio en vele klanten gingen u reeds voor. Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.Slim, betrouwbaar, zorgvuldig, eerlijk en ijverig

Slim
Bij Studentenklussendienst zijn we ervan overtuigd dat het belangrijk is om eerst even na te denken en dan pas te doen. Het klinkt wellicht simpel, maar wij beoordelen vooraf heel zorgvuldig hoe we de klus (samen met u) kunnen klaren en wat het voor u zal kosten.

Betrouwbaar
Op Studentenklussendienst kunt u bouwen. Wij laten onze klanten nooit in de steek, komen onze afspraken na en zullen de klus altijd afmaken.

Zorgvuldig
We nemen geen genoegen met een cijfer 7 als eindresultaat van de klus. Wij gaan voor de 10! Maar natuurlijk zijn wij ook maar mensen. Dus maken we toch een fout? Dan lossen we dat altijd netjes met u op.

Eerlijk
Eerlijkheid duurt het langs zij onze moeder altijd. We zullen eerlijk tegen u zijn over onze mogelijkheden, maar we vertellen u ook wat we niet kunnen. En dat in combinatie met eerlijke tarieven.

Ijverig
Wij houden van aanpakken en gaan er met volle overtuiging en enthousiasme in. Samen klaren we die klus(sen)! En we gaan pas naar huis, als de klus geklaard is.

Bijna iedere klus

Staat uw klus er niet bij? Dan kunnen we wellicht alsnog iets voor u betekenen door ons ruime netwerk.

24/7 Klussen

Wij stoppen niet om 6 uur of als het donker wordt. In overleg met u kijken we samen naar een geschikt werkschema.

Zeer betaalbaar

Studenten en ervaren medewerkers laten samenwerken zorgt voor scherpe tarieven. Laat u verassen en vraag een vrijblijvende offerte op.

Zullen we de klus(sen) voor u klaren?

Ervaren medewerkers en studenten klaren samen de klus voor een kwalitatief en betaalbaar resultaat. Zullen we de klus voor u klaren?