Tarieven

Door de Studentenklussendienst in te schakelen, bespaart u geld! Zie onze heldere tarieven.

Door de Studentenklussendienst in te huren, bespaart u geld! U hoeft immers minder vast personeel in dienst te nemen, uw inzet is efficiënter en u betaalt alleen voor diensten die u gebruikt. Bovendien is de Studentenklussendienst voor eenvoudige, maar ook moeilijke klussen een stuk goedkoper dan de specialist of dan andere klusbedrijven.

Wij zijn echter geen prijsvechter, wij geloven niet in goedkoop. Waar we wel in geloven? Marktconforme, eerlijke prijzen. Omdat wij zowel op urenbasis als op projectbasis werken, geven wij geen vaste tarieven af voor onze diensten. Om toch een idee te geven: als richtlijn voor onze tariefstelling kunt u uitgaan van een tarief van €25 per medewerker per uur, exclusief BTW.

Daarnaast zal er, afhankelijk van de klus, sprake zijn van bijkomende kosten voor de inzet van een verhuiswagen, verhuismaterialen, klusauto, verf, klusmaterialen, parkeerkosten, enzovoorts. Dit zal altijd van tevoren met u besproken  worden. Als de klus dat vraagt komen we graag even bij u langs om een passende offerte op te maken.

Vraag onderstaand een gratis en vrijblijvende offerte op voor uw klus(sen)